Rólunk

 

Üzemünket Pomázon zöldmezős beruházásként saját erőből hoztuk létre, amelyben 2002. decemberében indítottuk el a termelést, a Helyes Higiéniai és Gyártási Gyakorlat alapelveinek betartásával. Magyarország Uniós csatlakozása előtt már rendelkeztünk export engedéllyel, amelyet HU-437 EGK számon regisztráltak.
 
Alapvető célunk a cégalakításkor az volt hogy a hagyományos manufakturális eljárást ötvözve a modern technológiával füstölt élelmiszer termékeket állítsunk elő Magyarországon az elsők között.
 
Fő tevékenységi körünk a hidegen és melegen füstölt tengeri és édesvízi halak továbbá delicates hal-és baromfi termékek  előállítása. Cégünk vevőkörében megtalálhatóak az élelmiszeripari forgalmazók prominens képviselői és nagy számmal vannak jelen szállodaláncok, éttermek. Nyersanyag beszállítóinkat neves norvég, dán cégek valamint magyar feldolgozó üzemek közül választottuk, nagy hangsúlyt fektetve az alapanyagok minőségére.
 
Cégünk különös hangsúlyt helyez a táplálkozástudomány eredményeinek gyakorlati megvalósítására. Fontosnak tartjuk vásárlóink véleményének megismerését és felhasználását a termékfejlesztés során.  Ezért kizárólag az igazoltan jó minőségű és megbízható alapanyagokat használjuk fel.
 
Nyers és feldolgozott termékeinket az elvárható legnagyobb gondossággal állítjuk elő, és teljes garanciát vállalunk arra, hogy biztonsággal fogyaszthatók, továbbá megfelelnek a legszigorúbb hazai és Európai Uniós előírásoknak is.
 
A tulajdonosok elkötelezettek a folyamatos fejlődés mellett, amely egyaránt magában foglalja a műszaki fejlesztést és az élelmiszerbiztonsági rendszer folyamatos tökéletesítését. A feldolgozás során szigorú minőségellenőrzést végzünk annak érdekében, hogy termékeink megfeleljenek a vevők által támasztott legszigorúbb követelményeknek is.
 
Független tanúsító szervezet által auditált élelmiszerbiztonsági és nyomon-követhetőségi rendszerünk garancia arra nézve, hogy termékeink előállítási folyamata a legszigorúbb szabványkövetelményeknek is megfelel.
 
A kitűzött termelési-és minőségpolitikai célokat csak munkájára és környezetére igényes, képzett, lelkiismeretes csapat-taggal valósíthatjuk meg. Elvárjuk, hogy minden dolgozónk azonosuljon a Kft. tulajdonosainak ilyen irányú célkitűzéseivel, továbbá mindenki, személyes példamutatásával és felelősségvállalásával járuljon hozzá az üzleti sikerekhez.
 
 
Kovács Tamás ügyvezető